Smurfit Kappa - toonaangevende producent van verpakkingen | Werken bij Smurfit Kappa

Wie wij zijn

        files.name_label

Smurfit Kappa is een van 's werelds meest toonaangevende producenten van op papier gebaseerde verpakkingen, met ongeveer 46.000 werknemers op circa 370 productielocaties in 35 landen en met een omzet van €8,6 miljard in 2017. Wij zijn gevestigd in 22 landen in Europa en 13 in Amerika.

Binnen Smurfit Kappa Benelux werken er ongeveer 3.000 medewerkers op onze verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Oosterhout (NB). Het tiental trainees, in verschillende fasen van hun traject, is verspreid over de Benelux.

 

 

Traineeship Smurfit Kappa

Trainees set your course. Where will YOU take us?

Wat wij doen

Tim over het event 'A class of Future Leaders':

Werken bij Smurfit Kappa

Met ruim 50 collega’s uit diverse Leadership & Talent Development Programma’s, zowel huidige deelnemers als Alumni, nam ik deel aan “A Class of (Future) Leaders”. Een dag die in het teken stond van Persoonlijk Leiderschap en Strategie. Zo werd er kennis gedeeld door de CEO van de Benelux en de Vice President HR. Uiteraard werd de dag gezellig afgesloten met een drankje en hapje in de skybar van het hotel. Omdat ik pas net gestart ben in dit Traineeship heb ik op deze dag veel nieuwe collega’s ontmoet die allemaal vergelijkbare ontwikkeltrajecten hebben doorlopen. De CEO heeft ons tijdens deze dag getriggerd. Na het delen van de Visie, Missie en Strategie van Smurfit Kappa nodigde hij ons uit om met hem mee te denken; hoe zorgen we ervoor dat wij succesvol blijven en welke bijdrage kan ík daarin leveren? Het werd een boeiende discussie en ik kijk uit naar de vervolgsessies waar we dieper op deze vragen zullen ingaan. Voorlopig genoeg uitdagingen dus!