Solliciteer nu als Trainee bij Smurfit Kappa | Werken bij Smurfit Kappa

Solliciteer nu als Trainee bij Smurfit Kappa

Over jou
Je hebt jouw studie aan een Hogeschool of Universiteit (bijna) afgerond en bent maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd. Je hebt relevante nevenactiviteiten ontplooid, zoals ervaring binnen een bestuur, het buitenland, een stage of werkervaring.

Bij Smurfit Kappa Benelux zijn wij op zoek naar medewerkers met een ondernemende spirit. Je hebt een duidelijke ambitie en talent om leiding te geven, een sterke persoonlijkheid en je wilt aantoonbaar het verschil maken. Samenwerken en mensen verbinden is jouw tweede natuur en je bent in staat goed te luisteren en je in de ander in te leven. Naast uitstekende analytische vaardigheden steek je graag de handen uit de mouwen.

Trainee profiel:

  • HBO/WO afgestudeerd
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Extra curriculaire activiteiten, zoals een stage, bestuursjaar en/of buitenland ervaring
  • Vloeiend in Nederlands en Engelse taal
  • De ambitie om in een korte tijd een enorme groei door te maken


Sollicitatie- en selectieprocedure voor het traineeship:   
files.name_label
Allereerst ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Graag zien we de volgende vragen beantwoord:

1. Waarom solliciteer je bij  Smurfit Kappa?
2. Binnen welke track zou je je graag willen ontwikkelen?
3. Waar ben je het meest trots op?
4. Where will YOU take us?

Je ontvangt binnen een week een reactie van Ebba Roessingh via YSE. Binnen het traineeship werkt Smurfit Kappa Benelux nauw samen met YSE. YSE ondersteunt tijdens de werving en selectie en verzorgt tijdens het traineeship een groot aantal trainingen en maandelijkse gesprekken met jouw Talent Manager ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je via YSE wordt uitgenodigd voor een interview zul je worden uitgenodigd bij hen op kantoor en twee gesprekken hebben met diverse medewerkers van Smurfit Kappa Benelux en YSE. Wanneer deze gesprekken voorspoedig zijn verlopen zul je uitgenodigd worden voor een online capaciteitentest. Indien je op de test de benodigde score behaald zullen we je uitnodigen voor een laatste ronde gesprekken op het hoofdkantoor van Smurfit Kappa Benelux te Oosterhout. Wanneer je ook deze ronde succes afrondt zullen wij je een voorstel doen om als Smurfit Kappa Benelux Trainee aan de slag te gaan!

Solliciteren is mogelijk tot en met 14 oktober 2019. Wij hanteren een flexibele instroom, wat betekent dat je kunt starten tussen 1 juli en 1 december 2019.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis met ons maken? Kom dan naar een van onze Inhousedagen of bezoek ons tijdens een campus event!

 

Trainees set your course.

Where will YOU take us?

Solliciteer