Trainee bij Smurfit Kappa | Werken bij Smurfit Kappa

Trainee bij Smurfit Kappa

Ben jij benieuwd hoe het is om als trainee bij Smurfit Kappa Benelux aan de slag te gaan? Lees dan onze blogs waarin trainees vertellen over hun werkdagen en ervaringen!

Cornel Kok
Wat mij is opgevallen tijdens de verschillende opdrachten gedurende het traineeship, is dat alle collega's bezig zijn elke klant zo goed mogelijk te willen beleveren. Zelfs de operators, met wie ik soms een hapje eet in de pauze, genieten van het samenwerken met elkaar en de klant. De verhalen die mij werden verteld bleken veel meer vanuit het oog van de klant van dan vanuit Smurfit Kappa, een instelling die precies past bij 'Open the Future'. Tijdens een opdracht over voorraadbeheer en leverbetrouwbaarheid heb ik veel samengewerkt met de supply chain afdeling. Veel van de collega's staan open om constructief mee te denken om de juiste veranderingen aan te brengen in het voordeel van de klant en Smurfit Kappa. Deze openheid van denken geeft mij energie en vertrouwen in mijn werk en typeert voor mij de cultuur van het bedrijf. Dit maakt dat ik elke dag met veel plezier aan de slag ga!

Tim Bakker
Een eerste dag op een nieuwe locatie blijft altijd spannend. Iedere fabriek kent toch een beetje zijn eigen sfeer. Dit is een uniek onderdeel van het traineeship, wanneer je elk halfjaar weer een nieuwe uitdaging aan gaat met een andere opdracht en locatie. Leuk en uitdagend! Tijdens mijn tweede opdracht heb ik mij bezig gehouden met een project waarbij verandering onontkoombaar is. Extra uitdagend was het voor mij nieuwe product en productieproces, karton met een honingraad structuur in plaats van golfkarton. Voor het project heb ik gesproken met veel diverse collega's, van productieleiders tot ICT'ers, heel leerzaam! Iedereen die ik ontmoette was enthousiast en de opdracht bleek een mooie uitdaging te zijn. Dit maakt het zo leuk om het traineeship te volgen. Je komt op zoveel verschillende plekken, ontmoet veel leuke mensen en leert iedere dag weer iets nieuws. Ik heb dan ook met veel plezier de opdracht in deze dynamische organisatie volbracht!

Tim Gieteling
Spannend, na een jaar werkervaring in de fietsindustrie was het tijd voor een nieuwe uitdaging in de wereld van papier en karton! De eerste week begon met een introductieprogramma bij een van de fabrieken. In een week tijd hebben we alle afdelingen van het bedrijf gezien en viel mij meteen het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers op binnen Smurfit Kappa. De cultuur is heel open, iedereen deelt graag zijn kennis en is meteen bereid jou verder te helpen. Naast mijn hoofdopdracht over trade, kunnen we ons als trainee ook inzetten bij verschillende kleine projecten. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend en maakt dat ik elke dag met veel plezier naar de fabriek ga. Ik ben dan ook benieuwd welke uitdagingen Smurfit Kappa mij de komende tijd gaat bieden!

Date 20-05-2019 Category Blogs

Maak een Jobalert

Wil je automatisch bericht als wij in 2021 weer trainees gaan werven?

Maak een Jobalert